Oma Jet tipt


 

Oma Jet staat midden in het leven. Ze werkt nog, draait het huishouden, ook al is het een stuk rustiger nu haar drie kinderen uit huis zijn. Wel komt haar kleindochter 2 dagen per week langs. Tijdens het oppassen maken ze samen veel plezier.

Oma Jet is praktisch

Oma Jet is echt heel praktisch ingesteld. Ze heeft voor elke kwaal een oplossing, het huishouden doen kent geen geheimen voor Oma Jet, en zij weet als geen ander hoe ze slim kan besparen.

Oma Jet is ervaren

Oma Jet weet raad, zullen we maar zeggen. Dit doet ze ook op Opa ’n oma door jou wekelijks praktische tips over huishouden, besparen en gezondheid te geven.

 


Lees hier de tips van Oma Jet:

geld besparen

     Geld besparen met kinderen – 6 budgettips

Kinderen hebben weinig tot geen besef van wat producten kosten en dit interesseert hen ook niet. Geld besparen met kinderen lijkt hierdoor vaak onmogelijk. Oma Jet schiet te hulp: geld besparen kan! Zelfs met kinderen. Ontdek hier hoe.

Lees meer

     Besparen – kwestie van niet doen

Het klinkt tegenstrijdig, maar besparen is een kwestie van niet doen. Hiermee bedoelt Oma Jet dat je jouw gewoontegedrag moet doorbreken. Ontdek hier hoe je kan besparen door ‘niet doen’.

Lees meer

     Etenswaren hergebruiken – 11 slimme manieren

Het is zonde om eten weg te gooien. Oma Jet kan het vaak niet over haar hart krijgen om dit te doen. Daarom heeft zij iets anders bedacht: etenswaren hergebruiken. Oma Jet heeft 11 slimme manieren om dit te doen, ontdek ze allemaal.

Lees meer
olijfolie

     Olijfolie – 8 ongebruikelijke toepassingen

Olijfolie is vrijwel in ieder huishouden te vinden. Regelmatig wordt het gebruikt bij het bereiden van eten. Oma Jet weet echter nog 8 ongebruikelijke toepassingen waarop jij de volgende keer olijfolie kan gebruiken.

Lees meer
schoonmaakgeheimen

     10 schoonmaakgeheimen van kamermeisjes

Schoonmaken. Niemand vindt het echt leuk om te doen, maar we kunnen er allemaal niet onderuit komen. Het hoort er nu eenmaal bij. Oma Jet is een slimme, praktische oma. Zij is op de hoogte van de schoonmaakgeheimen van kamermeisjes en die deelt ze graag met anderen.

Lees meer
koffiedik gebruiken

     Koffiedik gebruiken – 5 manieren in de tuin

Oma Jet is een praktische en zuinige grootmoeder. Ze kent als geen ander allerlei handige trucjes en tips. Wist je bijvoorbeeld dat er 5 manieren zijn om koffiedik te gebruiken in de tuin? Oma Jet vertelt hoe.

Lees meer
poetsen

     Poetsen met etenswaren – 3 handige tips

Het komt voor: je hebt een probleem en geen enkel betaalbaar poetsmiddel kan dit oplossen. Oma Jet geeft het antwoord: poetsen met etenswaren! Deze keer geeft Oma Jet 3 handige tips hoe je kan poetsen met etenswaren. Dus lees snel verder.

Lees meer
handtas

     5 dingen die niet in een handtas van een oma horen

We maken ons er allemaal wel eens schuldig aan als vrouw. Je handtas zit vol met zooi. Propvol met dingen die niet in een handtas horen. Oma Jet herkent het als geen ander en wil graag daarom andere grootmoeders helpen. Ontdek hier 5 dingen die niet in een handtas horen te slingeren.

Lees meer

     7 tips om te besparen op je verzekeringen

Niet alle verzekeringen zijn écht nodig. En de kosten voor dezelfde verzekering verschillen per aanbieder. Hier valt dus flink op te besparen. Oma Jet geeft 7 tips om te besparen op verzekeringen.

Lees meer

Geniet van het opgroeien van je kleinkinderen!

Blijf op de hoogte en meld je nu aan voor de email-nieuwsbrief