Opa ‘n oma; omdat kleinkinderen zóó leuk zijn!

Dé site voor trotse grootouders! Op opa ‘n oma lees je alles over wat met kleinkinderen te maken heeft. Tips voor uitjes, activiteiten voor binnen. Maar ook over de relatie met je kleinkinderen en hun ouders, én over opvoeden en jouw rol. Ook lees je over bijzondere opa’s en oma’s en natuurlijk over hoe de kleinkinderen het contact ervaren!

Kleinkinderen en grootouders – een unieke relatie

De band tussen kleinkinderen en grootouders is uniek. Net zoals de liefde tussen ouders en kinderen, is deze band onvoorwaardelijk. Maar er zijn zeker ook verschillen. Grootouders zijn niet verantwoordelijk voor de opvoeding van de kleinkinderen. Het samen plezier beleven en genieten van elkaar staat voorop. Of je nu af en toe oppast, of je kleinkind dagelijks ziet, kleinkinderen brengen extra plezier in het leven. Ook de kleinkinderen vinden het fijn bij opa en oma: net wat extra aandacht en tijd, een beetje verwend worden en een vertrouwd luisterend oor.

Dat is wat ik ook zie bij mijn eigen kinderen en (schoon-) ouders en daarom ben ik met www.opanoma.nl gestart. Met opa ‘n oma wil ik bijdragen aan deze bijzondere band.


Veel leesplezier!

 

Nick Wevers – Oprichter Opa ‘n oma

Meer weten over Opa ‘n oma?
BEN JIJ OOK EEN TROTSE GROOTOUDER EN WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals