Over opa ’n oma

Met echte aandacht wordt alles mooier

Wat ik zie en zelf ervaar is dat het gezinsleven vandaag de dag hectisch is. Vaak werken beide ouders. Daarnaast hebben ze een druk sociaal leven, moet er volop gesport worden en hebben ze een dagtaak aan het bijhouden van het leven van anderen op social media. De kinderen hebben ook een volle agenda en moeten veel.  Met volledige aandacht voor elkaar tijd samen doorbrengen schiet er vaak bij in.

 

Oog voor de kleine dingen in het leven

Grootouders hebben meer vrije tijd en meer oog voor de kleine dingen in het leven. De familieband wordt in deze fase van het leven belangrijker en ze maken heel erg bewust tijd voor de kleinkinderen. Met geduld en aandacht ondernemen ze samen activiteiten, waardoor grootouder en kind een bijzondere band opbouwen. Deze band is onvoorwaardelijk en is daarmee een stabiele factor in het vroege leven van een kind.

 

Kleinkinderen en grootouders – een unieke relatie

Ik geloof dat de band tussen grootouder en kleinkind juist daarom uniek is. In deze gehaaste, hectische tijd, is de aandacht die grootouders en kleinkinderen voor elkaar hebben een grote verrijking. Beide generaties leren van elkaar en hebben samen veel plezier. Met het platform Opa ’n oma wil ik grootouders, ouders en kinderen helpen maximaal te profiteren van deze unieke band, ook als deze niet zo vanzelfsprekend is.

 

Hoe draagt Opa ’n oma bij?

Via ons platform bieden we gratis onafhankelijke informatie en inspiratie voor grootouders om de band met hun kleinkinderen te verbeteren en we geven tips om samen activiteiten te ondernemen. We bieden informatie voor de fase dat je weet dat je grootouder wordt tot en met het moment dat je kinderen gaan studeren. We zijn er niet alleen voor grootouders die een goede band met kind en kleinkind hebben, maar juist ook voor grootouders waarbij een goede band met de kleinkinderen niet zo vanzelfsprekend is.

Veel leesplezier!

 

Nick Wevers – Oprichter Opa ’n oma

Samenwerken met Opa ’n oma?
BEN JIJ OOK EEN TROTSE GROOTOUDER EN WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals