Het perfecte uitje in de herfstvakantie: Oudhollandse kermis in het Zuiderzeemuseum

Zuiderzeemuseum h

I.s.m.

 

Tijdens de herfstvakantie strijkt de Oudhollandse kermis neer in het Enkhuizer Zuiderzeemuseum. Geniet van 15 tot en met 30 oktober van de verschillende, gratis kermisattracties uit de jaren ’20. Proef de nostalgische sfeer in het buitenmuseum en geniet daarnaast van de poppenkastvoorstelling met Jan Klaassen en Katrijn of ga aan de slag met de leukste spelletjes en (knutsel)activiteiten. Kortom, het perfecte dagje weg met de kleinkinderen!

 

De zweefmolen, luchtschommel en suikerspin

Nieuw dit jaar is de welbekende rups. Laat je verrassen door deze tweepersoonscarrousel, die steeds sneller gaat draaien en voorzien is van een ‘romantische’ kap. Laat de kinderen heerlijk zweven in de zwanenzweefmolen, hoog, hoger, hoogst op een luchtschommel of vrolijk rondjes draaien in de ouderwetse carrousel. Weten wat de toekomst brengt? Bezoek dan de waarzegster in haar wagon. En natuurlijk is er een suikerspin- en popcornkraam voor de lekkere trek.

Gratis Kermis voor alle bezoekers

De kermis is van 15 t/m 30 oktober dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur (op zaterdag 29 oktober ook van 18.00 tot 21.00 uur tijdens de Avond in het buitenmuseum). De attracties zijn voor alle museumbezoekers gratis toegankelijk; tegen het normale bezoekerstarief krijg je alle kermisattracties er gratis bij! Kijk voor meer informatie en tickets op zuiderzeemuseum.nl.

 

Meer informatie?

Bezoek de website voor meer informatie over prijzen, openingstijden en meer informatie

 Kaart wordt geladen...Bekijk hier alle uitjes en activiteiten>>BEN JIJ OOK EEN TROTSE GROOTOUDER EN WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals