Aapjes kijken? Bezoek Stichting AAP     

Stichting AAP geeft allerlei exotische zoogdieren, waaronder apen, een betere toekomst. Zij vangen dieren in nood op én pleiten voor betere wetten in heel Europa. Een nobel streven dat alleen gehaald kan worden door keihard te werken. Anders blijft het dweilen met de kraan open.

De dieren die bij deze bijzondere stichting binnenkomen zijn vaak erg verwaarloosd. Niet alleen wat verzorging betreft, ook vaak op sociaal vlak zijn ze in de steek gelaten. Bij Stichting AAP krijgen de dieren de professionele zorg die zij hard nodig hebben: ze kunnen eindelijk weer gewoon ‘dier’ zijn.

Waarom doen AAP al die moeite voor deze dieren? Het uiteindelijke doel van deze stichting is om de dieren die opgevangen te zijn, te herplaatsen naar een geschikt adres. Ze hopen op die manier de lieve beestjes een beter leven te geven. Zo kunnen de dieren de rest van hun leven onder goede omstandigheden doorbrengen.

 

Aapjes kijken bij Stichting AAP

Wil je een dagje erop uit met je kleinkind? Bezoek dan Stichting AAP! Wist je dat jij en jouw kleinkind kunnen kijken hoe AAP dit allemaal doet? Stichting AAP neemt je graag mee achter de schermen om jou en jouw kleinkind alles te vertellen over het werk dat zij doen en over de dieren die zij opvangen.

Elke vrijdag, zaterdag en zondag verzorgt AAP gratis rondleidingen. Iedereen is welkom, alleen is de minimum leeftijd 12 jaar en honden moeten thuis blijven. Het is vereist dat je een rondleiding reserveert voordat je langs gaat. Je kunt voor maximaal 2 personen reserveren.

 

Bezoek hun website voor meer informatie, de voorwaarden en de reserveringsmogelijkheden.

Website: Stichting AAP

Kosten: Gratis

 


Locatie van de activiteit


Kaart wordt geladen...


Bekijk hier de complete activiteitenagenda>>