Reis naar het verleden in het preHistorisch Dorp

prehistorish1
                                                                                                                                                           I.s.m.

 

Op zoek naar een uitje dat zowel leuk als leerzaam is? Kom dan samen met je kleinkinderen naar het preHistorisch Dorp in Eindhoven. In dit sfeervolle openluchtmuseum ontdek je de geschiedenis door deze zelf vast te pakken, eraan te ruiken en te proeven. Zo leer je het verleden kennen zoals het ooit écht is geweest.

Levende geschiedenis

In het preHistorisch Dorp maken jong en oud een reis door de tijd: van de prehistorie tot de late middeleeuwen. Op deze reis is er van alles te ontdekken. Zo ontmoet je historische bewoners die je verrassen met verhalen over hun dagelijkse leven. Maar je mag vooral ook dingen zelf doen! Pas historische kleding, werp met een speer, maak een fibula of speel een middeleeuws spel. Ook zijn er wisselende historische activiteiten, zoals boogschieten, vuur maken, mergel bewerken en brood bakken.

Nieuwsgierig geworden?

Stap voor even uit het hectische moderne leven en laat je onderdompelen in 15.000 jaar historie. Een avontuurlijk uitstapje voor groot én klein.

Niet geheel onbelangrijk: het preHistorisch Dorp is meerdere jaren uitgeroepen tot kindvriendelijkste museum van Noord-Brabant. Blije gezichten gegarandeerd!

Kijk voor meer informatie en bijzondere themaweekenden op https://www.prehistorischdorp.nl.

 Kaart wordt geladen...Bekijk hier alle uitjes en activiteiten>>BEN JIJ OOK EEN TROTSE GROOTOUDER EN WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals