Maak een reis door de tijd van de prehistorie tot en met de tweede wereldoorlog. Geschiedenis is niet saai.  Daar kom je wel achter tijdens alle activiteiten in Historyland in Hellevoetsluis.

 

Wat beleef je allemaal tijdens een bezoek aan Historyland?

Wandelen tussen de dino’s

In het dinopark staan enorme replica’s van dinosaurussen, zoals de Tyrannosaurus Rex, de ­Triceratops, de Velociraptor, de Brachiosaurus en vele anderen.

 

Bibber op de mammoetsteppe

Reis terug naar het pleistocene tijdperk toen het nog echt heel koud was. De tijd van de mammoet, de sabeltandtijger en wolharige neushoorn. Bekijk welke gereedschappen er door de mensen in de steentijd werden gebruikt.

 

Zelf goud vinden?

Ga naar het goudzoekersdorp en ga goudzoeken, leuk met zo’n zeef en water. Glinstert daar wat?

 

Beleef de Tweede Wereldoorlog

De tentoonstelling 1940-1945 toont allerlei militaire uniformen, gebruiksvoorwerpen, een bijzondere parachute, bonnenboekjes en persoonsbewijzen uit de Tweede Wereldoorlog. In een bunker ervaar je hoe angstaanjagend een bombardement klinkt. Er is ook een oorlogsveld met oorlogsvliegtuigen, zoals een MIG21 straaljager.

 

Speel een potje Historygolf

Hou je van midgetgolf? Je komt hier al midgetgolfend Napoleon tegen en via Mexico maak je zo een hele reis door de tijd.

 

Vergeet de appeltaart niet!

In de gezellige Theetuin kan je heerlijke homemade appeltaart eten en lekker spelen op de hobbeldieren en de glijbaan.

 

Bezoek de website voor meer informatie over prijzen, openingstijden en activiteiten: www.historyland.nl

 Kaart wordt geladen...Bekijk hier alle uitjes en activiteiten>>BEN JIJ OOK EEN TROTSE GROOTOUDER EN WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals