Paradijs voor kind en (groot)ouder!

Wil je een dag meemaken om nooit te vergeten? Ontdek dan het Land van Jan Klaassen in de Achterhoek. Dit unieke pretpark heeft het grootste poppentheater van Nederland en is voorzien van een weids buitenspeelpark, een indoorspeeltuin en een verfrissende waterspeeltuin.

In het buitenspeelpark kunnen kinderen t/m 9 jaar op ontdekkingstocht in het dorp van Jan Klaassen, met gemeentehuis, politie en een molenaar. Ze kunnen het piratenschip beklimmen als een echte piraat en een mooie treinreis maken door het kabouterdorp. Voor de durfal is er een spookhuis en een turboglijbaan. Dit alles bevindt zich midden in de natuur met meer dan 60 toestellen.

 

Ook bij slecht weer

Binnen is het zeker ook goed toeven bij Jan Klaassen: in de unieke indoorspeeltuin is alles van hout gemaakt en dit decor zorgt voor een warme, unieke sfeer. Er zijn zweefauto’s, een luchtglijbaan, een trein die door een goudmijn rijdt, een spookhuis, een minidisco en nog veel meer! (Groot)ouders kunnen zich lekker ontspannen in de zitjes die overal staan of iets lekkers eten bij het restaurant. Kortom: plezier en vertier voor iedereen!

Het hele gezin kan tijdens het interactieve poppentheater genieten van de spannende verhalen van Jan Klaassen.

Jan Klaassen organiseert ook evenementen bij speciale gelegenheden zoals, Halloween, Sinterklaas, Kerst en tijdens de schoolvakanties. Houd de agenda dus in de gaten voor nog meer vakantieplezier!

Bezoek de website voor meer informatie over prijzen, openingstijden en activiteiten: www.janklaassen.nl

 Kaart wordt geladen...Bekijk hier alle uitjes en activiteiten>>BEN JIJ OOK EEN TROTSE GROOTOUDER EN WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals