Opa ’n oma aanwezig op de 50PlusBeurs     

Opa ’n oma heeft voor de eerste keer een stand op de 50PlusBeurs. Op deze grootste beurs van Nederland en ’s werelds grootste evenement voor actieve 50-plussers, mag een stand voor grootouders niet ontbreken.

 

3 redenen waarom het de moeite waard is om ons te bezoeken?

 

1. Win een e-bike

Bezoek onze stand, geef je op voor de grootste gratis nieuwsbrief voor grootouders in Nederland en Vlaanderen en maak kans op een geweldige e-bike van Peper fietsen. Deze vouwfiets is handig mee te nemen en tevens heel erg comfortabel.

 

2. Leuk logeertasje voor je kleinkind

We hebben een heus Opa ’n oma logeerpakketje ontwikkeld. Dit pakketje bevat een logeertasje dat jouw kleinkind zelf kan inkleuren met de meegeleverde speciale stiften. Dit tasje is klein van formaat en daardoor perfect om de lievelingsknuffel in mee te nemen bij het logeren. Met de meegeleverde kaarten nodig je jouw kleinkind uit! Het pakketje is voor slechts EUR 5,- te koop bij onze stand.

 

3. Bouw een bootje met je kleinkind

Op onze stand presenteren we het leuke initiatief van onze vrienden van BouwJeBootje. Een bouwpakket van een geweldig leuk roeibootje. Ga samen met jouw kleinkind aan de slag en bouw samen een heuse boot. Wat is hij trots als hij samen met jou zijn bootje te water laat. Kom naar onze stand voor meer informatie en een leuke aanbieding.

 

Waar zijn we te vinden?

Wij staan in de hal 7 – thema Vrije Tijd in stand 07A09. De 50Plusbeurs vindt plaats in de Jaarbeurs te Utrecht van 19 tot 23 september. Kaarten kun je met 50 % korting in de voorverkoop kopen. Gebruik hiervoor de actiecode: OPANOMA via www.50plusbeurs.nl.

 

Tot ziens op de 50PlusBeurs


 
Meer lezen? Meld je aan voor de gratis Opa 'n oma nieuwsbrief

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals