bonsuoma head offline

Helaas is de website www.opanoma.nl gehackt geweest. Bij de hack zijn geen persoonsgegevens gestolen. Omdat we dit ook te allen tijde willen voorkomen hebben we dit gedeelte van www.opanoma.nl per direct offline gehaald en hebben we helaas moeten besluiten om te stoppen met bonusoma.

Excuses voor het ongemak.

Vind hier een bonusgrootouders of een bonusgezin

Niet elk kind groeit op met grootouders en dat is jammer. Grootouders spelen namelijk vaak een belangrijke rol in het leven van kinderen. Zij zijn een rustpunt en zorgen voor extra aandacht. Door tijd met elkaar door te brengen en samen lol te hebben, ontstaat er een fijne, vertrouwde en liefdevolle band. Ook voor ouderen, die geen kleinkinderen hebben of de kleinkinderen niet (vaak) zien, is het leuk en zinvol om regelmatig met kinderen om te gaan.

Voor zowel kinderen als ouderen is het ontbreken van deze relatie vaak een gemis en bestaat er de wens om dit wel te hebben. Vanuit beide kanten ontvangen wij van Opa ’n oma regelmatig verzoeken of wij kunnen helpen bij het invullen van deze wens. Om die reden hebben wij bonusoma.nl in het leven geroepen, een site waar gezinnen en bonusgrootouders elkaar kunnen vinden.

Ben jij op zoek naar bonusgrootouders of een bonusgezin? Klik dan op de onderstaande button die op jou van toepassing is en zet de eerste stap!

Het plaatsen van een oproep is geheel kosteloos.
BEN JIJ OOK EEN TROTSE GROOTOUDER EN WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals