Actieve senioren bereiken door te adverteren op opa ‘n oma?

Leuk dat je geïnteresseerd bent in samenwerking met opa ‘n oma – hét online magazine voor álle opa’s en oma’s. Alle samenwerkingen zijn maatwerk. Zo zijn de lezers verzekerd van een goed verhaal en jouw bedrijf van een optimaal resultaat.

Jouw boodschap, door ons verteld

Op opa ‘n oma maken we met name gebruik van native advertising. Jouw boodschap verpakken we als een artikel dat eruit ziet alsof het volledig van ons redactieteam afkomstig is. Daardoor is de attentiewaarde groter.

Naast de vorm zorgen we ook dat de inhoud past bij de interesses van de lezers van opa ‘n oma. Hoe de inhoud is ingestoken hangt af van het onderwerp. Zo kunnen onze boodschappen verlangen opwekken, inspireren, verbinding creëren en méér!

Profiteer van groot bereik op Facebook

Opa ‘n oma heeft inmiddels een Facebookpagina bijna 44.000 volgers. Een artikel plaatsen we indien gewenst ook op Facebook, waardoor je gegarandeerd bent van een groot aantal views, likes, en klikken naar het artikel.

Meer weten over de advertentiemogelijkheden?

Nieuwsgierig hoe we jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk de mogelijkheden op www.houseofgrey.nl, of neem direct contact op via info@opanoma.nl of bel 020 7372928. Lees hier onze advertentievoorwaarden
Geniet van het opgroeien van je kleinkinderen!

Blijf op de hoogte en meld je nu aan voor de email-nieuwsbrief