Op Opa ‘n oma worden advertenties geplaatst. Hierdoor is het mogelijk om de website te onderhouden en kunnen we tot vier keer per dag jou van gratis content voorzien.

We worden regelmatig door adverteerders benaderd. Ze kloppen bij ons aan omdat ze de website met de bezoekersaantallen en de Facebook pagina met alle volgers interessant vinden voor het promoten van hun producten of diensten. Door ze die mogelijkheid te bieden helpen wij hen en zij helpen ons.

>> Heb je interesse om te adverteren op Opa ’n oma? Klik hier!

Gesponsorde content

We willen eerlijk en transparant zijn over wat er op onze website gesponsord is en waar we inkomsten uithalen. We ontvangen een vergoeding voor het plaatsen van advertorials of gesponsorde content op Opa ‘n oma. Deze advertorials lijken vaak op een regulier artikel en daarom zijn deze niet direct te herkennen als een gesponsorde bijdrage. Vaak staan er ook meerdere links in naar het betreffende product of bedrijf. Om aan jou duidelijk te maken dat het gesponsord is, vermelden we altijd dat een artikel in samenwerking met een partner tot stand gekomen is. Als we op Facebook een bericht plaatsen dat tot stand gekomen is vanuit een samenwerking met een partner, dan taggen we deze partner ook altijd. Zo is het direct duidelijk, wel zo fijn.

Alleen op deze manier is het mogelijk om jou elke dag weer te voorzien van leuke inspirerende verhalen, gewoon, omdat kleinkinderen zóó leuk zijn.

 
BEN JIJ OOK EEN TROTSE GROOTOUDER EN WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals