Oppassen op kleinkinderen

e-book oppassen Lekker oppassen op de kleinkinderen. Dat is toch heerlijk? Je kan af en toe oppassen of misschien heb je wel vaste oppasdagen in de week waarin je kleinkind gezellig bij jouw thuis is. In deze categorie vind je alle interessante artikelen die te maken hebben met het oppassen op je kleinkinderen. Denk hierbij aan tips voor de eerste keer oppassen, wat informatie over de diverse ontwikkelingen die je kleinkind ondergaat of gezellige artikeltjes over bijvoorbeeld de prietpraat van de kleinkinderen.

Oppassen, vaste dagen of af en toe

Ben je zoekende over hoe jij je rol als grootouder invult wat het oppassen betreft? Op die vraag vind vast en zeker een antwoord vinden. Pas jij liever niet te veel op je kleinkind? Ook dat komt vaker voor, oppassen als het jou uitkomt, het moet geen verplichting worden.

Leuke activiteiten voor thuis

Verder vind je hier leuke tips voor knutselen, recepten, spelletjes of een feestelijke logeerpartij. Lees hier alle interesse artikelen over oppassen, en krijg inspiratie voor een fantastische tijd met je kleinkind.

 


     Ongewenst kleinkinderloos

Het grootouderschap is heerlijk, maar helaas is het niet voor iedereen weggelegd. Als toekomstige opa of oma heb je daar niets over te zeggen. Het kan dus ook voorkomen dat je niet een grootouder wordt. Hoe ga je daar dan mee om?

Lees meer

     5 leuke dingen om te doen als het regent

Zomer, lente, herfst of winter. Het maakt niets uit. In Nederland regent het ongeacht het seizoen. Gelukkig zijn er nog zat leuke dingen die jullie samen kunnen doen als het regent. Onze redactie heeft er 5 uitgekozen.

Lees meer

Geniet van het opgroeien van je kleinkinderen!

Blijf op de hoogte en meld je nu aan voor de email-nieuwsbrief