Op stap met kleinkinderen

Even er lekker op uit gaan. Op stap gaan met je kleinkinderen is altijd een leuke onderneming. Je kan een dagje op avontuur gaan, een weekend genieten of misschien zelfs plezier maken op vakantie.

Tips voor op stap met kleinkinderen

Het is alleen soms wel eens lastig om te weten waar je allemaal rekening mee moet houden en wat je allemaal met je kleinkind kan gaan doen. Door de bomen is het bos niet meer te zien. In deze categorie vind je allerlei leuke artikelen over erop uit gaan met je kleinkind. Veel plezier samen en maak er een avontuur van!


 

oerrr

     OERRR – 5 redenen waarom OERRR super is

Het nieuwste en misschien wel leukste kinderspeelgoed: OERRR. OERRR is simpelweg buiten, een jeugdprogramma van Natuurmonumenten. Ontdek hier 5 redenen waarom OERRR een super cadeau is.

Lees meer
vissen

     Vissen – 4 tips voor een avontuur met je kleinkind

Een heerlijke ontspannen middag aan de rand van het water met een hengel in je handen: vissen. Een favoriete bezigheid van veel opa’s. De zomer is de ideale tijd om deze hobby te delen met je kleinkind. Ontdek hier 4 tips voor een vissen-avontuur met je kleinkind.

Lees meer

     De leukste buitenactiviteiten!

Nu het komend weekend mooier weer wordt is het tijd om lekker met je kleinkinderen naar buiten te gaan! De redactie heeft heel wat afgespeurd en voor jou de leukste buitenactiviteiten op een rij gezet.

Lees meer

     Nijntje: wie kent haar niet

Vorig jaar werd nijntje 60 jaar. Dat betekent dat de opa’s en oma’s van nu als kind al konden genieten van de vertederende nijntje boeken! Wat is het geheim?

Lees meer

     Vrijmarkten Koningsdag

Het is bijna Koningsdag en dan is er van alles te beleven. De kleinkinderen vinden het erg leuk om langs een vrijmarkt te gaan om lekker rond te neuzen of zelf spulletjes te verkopen! Wat ga jij doen deze Koningsdag? Wij hebben een paar leuke vrijmarkten in Nederland op een rij gezet.

Lees meer

     Koningsdag vieren

Koningsdag nu, Koninginnedag toen. De opa’s en oma’s van nu hebben vast nog veel herinneringen aan de tijd dat zij als kinderen deze dag vierden.

Lees meer

     De leukste paasUITjes op een rij!

Het is Pasen. Een lang weekend vrij! Dat nodigt uit om er lekker met je kleinkinderen op uit te gaan. Hierbij de leukste activiteiten voor in het paasweekend.

Lees meer

     Phantasialand – pret voor de hele familie

Kinderen kunnen geen genoeg krijgen van pret- en attractieparken.  Voor grootouders is het geweldig om je kleinkinderen te zien stralen als ze een ritje maken in de zweefmolen of de grotere kinderen horen gillen in een super snelle achtbaan. Of…

Lees meer

     Zorgintensief kleinkind – lekker op vakantie

Grootouder zijn van een ziek kleinkind is erg anders dan grootouder zijn van een gezond kleinkind. Op vakantie gaan met een ziek kleinkind is veel moeilijker. Gelukkig biedt het Ronald McDonald Kinderfonds de uitkomst voor deze liefhebbende opa’s en oma’s….

Lees meer

Meer lezen? Meld je aan voor de gratis Opa 'n oma nieuwsbrief

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals

Geniet van het opgroeien van je kleinkinderen!

Blijf op de hoogte en meld je nu aan voor de email-nieuwsbrief