Op stap met kleinkinderen

Even er lekker op uit gaan. Op stap gaan met je kleinkinderen is altijd een leuke onderneming. Je kan een dagje op avontuur gaan, een weekend genieten of misschien zelfs plezier maken op vakantie.
 

Tips voor op stap met kleinkinderen

Het is alleen soms wel eens lastig om te weten waar je allemaal rekening mee moet houden en wat je allemaal met je kleinkind kan gaan doen. Door de bomen is het bos niet meer te zien. In deze categorie vind je allerlei leuke artikelen over erop uit gaan met je kleinkind. Veel plezier samen en maak er een avontuur van!
 


 

     Drukke kleinkinderen – 3 handige tips

Ieder kind is anders. Zo zijn er rustige kleinkinderen en drukke kleinkinderen. Als grootouder en ouder houd je uiteraard onvoorwaardelijk van het kind. Toch zou het soms fijn zijn als er een handleiding bij zat. Drukke kleinkinderen: waar moet je op letten?

Lees meer

     Loopfiets, effectief?

Je kleinkind nog geen loopfiets? Maak daar verandering in! Een loopfiets voor een kind is namelijk erg bevordelijk voor de motorische ontwikkeling. Je kleinkind leert evenwicht te bewaren en coördineren tussen rijden en stoppen. Door middel van een loopfiets krijgt je kleinkind inzicht in afstanden en is het een perfecte opstap naar de gewone fiets.

Lees meer

     Met een kind naar de bioscoop – 4 tips

Samen met je kleinkind naar de bioscoop gaan is een leuk uitje. Die nieuwe animatie film kijken in zo’n mooie grote zaal. Twijfel je echter of je kleinkind een lange zit in de bios al aan kan? Lees dan snel verder.

Lees meer
uitjes Zuid

     5 fijne uitjes voor in het Zuiden

In de laatste regio van het land is nu ook de zomervakantie begonnen! Bekijk deze lijst met uitjes voor in Zuid-Nederland, met ook één attractie in België.

Lees meer

Geniet van het opgroeien van je kleinkinderen!

Blijf op de hoogte en meld je nu aan voor de email-nieuwsbrief